KAN GRØN TE gøre dig slank?

Grøn te er fuld af antioxidanter og er blevet drukket i årtusinder på grund af dens mange positive og sundhedsfremmende virkninger. Nyere forskning viser, at det også er nyttigt for at opretholde vægten.

Drikken er især populær i Kina og Japan, men gennem årene har den også slået rod i vestlige lande.

Faktisk er grøn te verdens mest anvendte drik, kun slået af vand.

Al te med undtagelse af urtete stammer fra tebusk Camellia sinensis, og vi skelner mellem hvad der kaldes hvid te, grøn te, oolang og sort te. Kategorierne siger noget om de forskellige faser i behandlingsprocessen og varigheden af ​​tørretiden efter høsten.

I denne artikel overvejer vi kun grøn te. Det er en variant af Camellia sinensis, der vides at reducere appetitten.

HJÆLPER MED AT HOLDE VÆGTEN

Det er stofskiftet, der gør det muligt for vores krop effektivt at omdanne mad og drikke til energi. Grøn te påvirker kroppens stofskifte, hvilket kan være gavnligt for vægtkontrol.

Grøn te indeholder koffein og en type antioxidant kaldet catechin. Forskning tyder på, at begge disse stoffer kan påvirke stofskiftet. Catechin kan hjælpe med at nedbryde overskydende fedt, mens både catechin og koffein kan øge mængden af ​​energi, kroppen bruger.

Store mÆngder te

En gennemgang fra 2010 fandt for eksempel, at kosttilskud af grøn te indeholdende catechiner eller koffein havde en positiv effekt på deltagernes vægt.

En almindelig kop grøn te (250 ml) indeholder ca. 50-100 mg catechiner og 30-40 mg koffein.

Ifølge undersøgelser skal du tage mellem 115-270 mg EGCG (catechin) for at få den ønskede effekt. Og selvom du drikker grøn te i store mængder, får du stadig den bedste effekt, hvis du kombinerer indtagelsen af ​​catechiner med moderate mængder motion, da motion har langt større indflydelse på stofskiftet.

Grøn te kombineret med regelmæssig motion og en sund diæt kan hjælpe dig med at nå dit vægtmål hurtigere.

Reducerer appetitten

Det kan derfor forekomme, at grøn te hjælper med at reducere appetitten, hvilket kan skyldes flere mekanismer. Grøn te påvirker dopamin og noradrenalin i kroppen, og det kan resultere i nedsat sult.

Ud over ECGC (catechin) indeholder grøn te såkaldte polyphenoler, og disse hjælper med at fremskynde termogenesen, dvs. processen, der sikrer, at fedt forbrændes og omdannes til protein. Det viser sig, at polyfenoler i grøn te er afgørende for vægtkontrol.

MEST EFFEKTIV TIL VÆGTTAB

Grøn te er den mest effektive te, du kan indtage, hvis du vil holde vægten nede. Dette understøttes af flere undersøgelser: En gennemgang fra 2008 fulgte 60 overvægtige over 12 uger, hvor den ene gruppe drak grøn te og den anden fik placebo.

I løpet av studien gikk dem, der drak grøn te, var i gennemsnit 3,3 kilo mere end placebogruppen.

En anden gennemgang viste, at de, der spiste grøn teekstrakt i 12 uger, oplevede en signifikant reduktion i kropsvægt, kropsfedt og taljeomkreds sammenlignet med kontrolgruppen.

Årsagen kan være den høje andel af katekiner som kan øge stofskiftet og fedtforbrændingen.

NED I VÆGT MED METABURN

Hvis du ikke ønsker at drikke store mængder te hver dag, kan du få den optimale dosis camellia sinesis gennem kosttilskud som MetaBurn. MetaBurn indeholder så meget som 350 mg camellia sinesis, som kan hjælpe med vægtkontrol, stofskifte og reducere appetitten ud over 50 mg chili og 200 mg wakameekstrakt. Wakame påvirker fedtstofskiftet og kan også hjælpe med at reducere appetitten. Derudover bidrager vitamin B3, B6 og B9 til normal energimetabolisme.

Med MetaBurn i din krop vil du bemærke, at det bliver lettere at spise mindre og sværere at tage på i vægt.

PRØV METABURN Gratis

60 dage – kun 79 kr i porto

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, der er forudfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. du bestiller ikke noget endnu.