73 år og i mit livs form

73-årige Helly har en lang karriere som balletdanser bag sig, og hele hendes liv har handlet om at holde sig i god fysisk form. Hun havde altid fuld kontrol over sin vægt.

Men i voksenalderen begyndte kiloene at sætte sig på steder, hun ikke havde haft dem før.

– Det startede med, at jeg havde problemer med ryggen, og ikke længere kunne holde mig i gang så meget. Så begyndte min vægt også at stige for første gang i mit liv, fortæller Helly.. 

Med alderdommen er det også nemmere at tage på, og Helly indså til sidst, at der skulle gøres noget for at vende tilbage til en vægt, som hun kunne nyde.

Jeg faldt over nogle artikler om et kosttilskud, der hedder MetaBurn, på de sociale medier. Og selvfølgelig var jeg skeptisk. Men så tænkte jeg: Det skader ikke at prøve, siger Helly.

Vægttab næsten med det samme

Allerede efter 3-4 måneder bemærkede hun, at nederdelene sad løsere omkring taljen, og at jeans, der havde været lidt for stramme, nærmest gled af hofterne.

Jeg tabte mig ret hurtigt 4-5 kg, siger en glad Helly. Efter et par måneder bemærkede hun, at lysten til slik var væk, og opdagede også, at hendes hud begyndte at se bedre ud.

Jeg begyndte at føle mig meget mere oplagt, og fik faktisk lyst til at løbe en tur hver morgen. Så begyndte kiloene for alvor at løbe af, og i dag har jeg nået min idealvægt. Det er jeg meget stolt af, smiler hun.

Holder formen ved like

Helly har nu brugt MetaBurn i over to år og føler bestemt, at tilskuddet gør det nemmere at holde sig i form:

– Men ikke alene. Jeg kalder det den hellige treenighed: MetaBurn, sund kost og motion! Jeg vil aldrig afslutte dette. Det er også klogt at være social og komme ud af huset om morgenen. Sid ikke hjemme, anbefaler den tidligere balletdanser. 

Men vil hun også anbefale MetaBurn til andre? 
– Ja, prøv det! Du kan vinde meget. Jeg var også skeptisk i starten, men bemærkede hurtigt, hvor godt dette produkt virker for mig, siger Helly.

Hun har igen fået fuldstændig kontrol over sin vægt. 
Nu kan du prøve MetaBurn gratis – bestil i formularen nedenfor!

MetaBurn indeholder blandt andet chrom som er med til at opretholde et normalt blodsukker, hvilket kan bidrage til nedsat sød trang, udover grøn indeholder MetaBurn 350 mg camellia sinesis som kan hjælpe med vægtkontrol, forbrænding og til at mindske appetitten, derudover til 50 mg chili og 200 mg wakame ekstrakt. Wakame kan hjælpe med at påvirke fedtstofskiftet og kan også hjælpe med at reducere appetitten. Derudover bidrager vitamin B3, B6 og B9 til et normalt energistofskifte. Krom er med til at opretholde et normalt blodsukkerniveau, hvilket kan have betydning for trangen til slik.