Persondatapolitik

Vitamail AS behandler personlige oplysninger i overensstemmelse med nedenstående fortrolighedserklæring.

Ansvarlig for behandling

Vitamail AS v/ driftsleder er ansvarlig for behandlingen af ​​personoplysninger, der fremgår af denne fortrolighedserklæring.

Formål med vores behandling af personlige oplysninger

Vi indsamler dine personoplysninger for at levere varer og tjenester som aftalt med dig. De personlige oplysninger bruges også til at forbedre vores tjenester, analysere og forstå markedstendenser og tilbyde markedsføring, der er tilpasset dig og din livsstil. De personlige oplysninger kan videregives til andre lignende formål, se nedenfor.

Hvilke personlige oplysninger vi behandler, og hvor får vi dem fra:

Vitamail AS behandler personlige oplysninger, som du frivilligt giver os, når du bestiller varer og tjenester fra os. Derudover vil vi være i stand til at behandle oplysninger om, hvordan du bruger vores tjenester, såsom dine ordrer og opfølgning på disse, samt din kontakt med vores kundeservice. Når du besøger vores websteder, vil vi også kunne gemme IP-adresser og teknisk information om det telekommunikations-/computerudstyr du bruger, samt din internetforbindelse

Det kan også ske, at vi modtager og gemmer personlige oplysninger fra andre kilder. Som f. eks. i tilfælde af ufuldstændige oplysninger ved bestilling eller andre tredjeparter, som vi samarbejder med. Dette kan f.eks. være en annoncør, der giver os oplysninger om, hvad der skete, efter at du har klikket på en annonce hos os, så vi kan måle effekten af ​​annoncen og give dig mere relevant indhold. Sådanne tredjeparter inkluderer:

  • Meta
  • Google
  • Snapchat
  • Tiktok
  • Microsoft
  • Mailerlite
  • Campaign Monitor
  • Collectia A/S
  • Qatchr
  • Leaddesk

Udlevering af personoplysninger

Vi udleverer personlige oplysninger, hvis dette er nødvendigt for at overholde vores forpligtelser i henhold til lov eller regulering, eller hvis udlevering er nødvendig for at afdække eller rydde mistanke om, at vores tjenester bruges til ulovlige formål.

Informationssikkerhed

De personoplysninger vi modtager, lagres og behandles på en måde, der opfylder kravene til informationssikkerhed, der til enhver tid følger dansk lovgivning.

Dine rettigheder til at gennemgå, rette og slette

Kunder der er registreret i vores system, har ret til adgang til deres egne oplysninger. Den pågældende har også ret til at anmode om, at forkert, ufuldstændig eller information, som vi ikke har lov til at behandle, bliver rettet, slettet eller suppleret.

Markedsføring

Når du foretager et køb hos os, vil du modtage nyhedsbreve/markedsføring af vores varer og tjenester via mail, SMS eller andre medier, du har givet os adgang til. Du kan altid fortælle os, at du ikke ønsker yderligere markedsføring ved at kontakte os.

Anvendelse af analyseværktøjer, cookies og anden teknologi

Vi indsamler forskellige typer information fra vores kunder, så vi til enhver tid kan forbedre funktionaliteten og brugeroplevelsen på vores hjemmesider. Dette gælder bl.a. oplysninger om, hvilke sider der er besøgt, tidspunktet for besøget, og hvilken browser der bruges.

Vi bruger også forskellige former for teknologi til at genkende og analysere data om vores brugere. Teknologien bruges dels fordi det er nødvendigt for vores arbejde, dels for at det skal blive lettere for dig at bruge tjenesterne og dels for at kunne udføre analyser, der gør det muligt for os at videreudvikle vores tjenester. Ved at bruge vores tjenester accepterer du, at vi kan bruge sådanne værktøjer.

Du kan trække dit samtykke tilbage ved at ændre indstillingerne i din browser for at deaktivere cookies og/eller lignende værktøjer.

Ændringer

Denne Persondatapolitik opdateres løbende for at opfylde kravene, der følger af dansk lovgivning, såvel som hvis vi ændrer vores egen praksis for indsamling og anden behandling af personoplysninger. Du finder altid den gældende version her på siden.

* * *

Hvis du har spørgsmål om vores persondatapolitik eller om, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger, kan du kontakte os via e-mail til kundeservice@vitamail.dk eller telefon 89 87 88 12.

Vitamail AS
Postboks 1645
2770 Kastrup