Studier

Metaburn indeholder ingredienser, der har en dokumenteret positiv effekt på fedtforbrændingen og desuden dæmper sukkertrangen.

I MetaBurn finder du blandt andet ekstrakt af Wakame, en spiselig tang, der har været dyrket i Japan og Korea i hundreder af år. Denne tang gør det lettere at tabe sig, da den øger fedtforbrændingen. Wakame reducerer desuden appetitten.

Krom hjælper med at opretholde normale blodsukkerniveauer, hvilket igen kan hjælpe med at dæmpe trang til slik og søde sager. Krom er vigtigt for omsætningen af kulhydrater og fedt i kroppen. Jo flere kulhydrater og fødevarer med højt sukkerindhold du spiser, jo mere krom har du brug for.

Camellia Sinensis og vægtkontrol

Te fremstillet af bladene på planten Camellia Sinensis har vist sig at hjælpe med vægtkontrol og lindre metabolisk syndrom.

Camellia Sinensis stimulerer nedbrydning af fedt og hjælper med at øge stofskiftet, hvilket igen hjælper dig med at regulere din vægt. Undersøgelser viser, at effekten opstår, når der indtages mellem 115 og 270 mg te om dagen.

Studie: Mechanisms of Body Weight Reduction and Metabolic Syndrome Alleviation by Tea

Chili øger takten

Metaburn indeholder også 50 mg chiliekstrakt. Et studie undersøgte effekten af ​​capsaicinoider (der findes i chili peber og peberekstrakter) på stofskiftet. Deltagerne spiste mellem 2 og 4 mg capsaicinoider i 12 uger. Konklusionen var, at capsaicinoider har en positiv effekt på mindskningen af kropsfedt.

Studie: Capsaicinoids supplementation decreases percent body fat and fat mass: adjustment using covariates in a post hoc analysis