Om Os

Derfor har vi udviklet MetaBurn

Mange mennesker kæmper med slankekure hele livet, uden at nå den ideelle vægt. Men hvad hvis du kunne spise noget, der giver dig mindre lyst til at spise?

Det var vores ernæringseksperters idé, da de udviklede kosttilskuddet MetaBurn. Med udgangspunkt i tangplanten Wakame, der øger fedtforbrændingen og reducerer apetitten, fandt vi frem til en speciel kombination af denne unikke råvare sammen med krom og Camellia Sinensis, som har en dokumenteret effekt på sultfølelse og fedtforbrænding.

Resultatet er et af Nordens mest populære kosttilskud, der hver dag hjælper tusinder af mennesker med at opnå og vedligeholde deres drømmevægt.

Om os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturlige lægemidler, sundhed og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke kosttilskud, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 250.000 kunder i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!

  • Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer, der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser, og sammensætter dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  • Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. Vi stiller høje krav til friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres efterfølgende.
  • Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA), Mattilsynet (den norske fødevaresikkerhedsautoritet) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  • Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed hjem i postkassen

Friskheden er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres effekt. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter, sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraften.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning med friske kosttilskud direkte hjem – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det er måske derfor Vitamail har vundet den norske kundeservicepris “Besdt i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.

Vil du foretage ændringer i dit abonnement?

Du kan nemt foretage ændringer i abonnementer og se fakturaer på kundeportalen.

Log ind

Andre spørgsmål?

Spekulerer du på noget? Spørgsmål om produkter? Ris og ros?

Gå til Vitamail kundeservice