Om Os

Derfor har vi udviklet MetaBurn

Mange mennesker kæmper med kosten hele livet uden at nå den ideelle vægt. Men hvad hvis du kunne spise noget, der får dig til at spise mindre?

Det var vores ernæringseksperters idé, da de udviklede kosttilskuddet MetaBurn. Baseret på tangplanten Wakame, der øger fedtforbrændingen og reducerer sulten, fandt vi en speciel kombination af denne unikke råvare, krom og Camellia Sinensis med en dokumenteret effekt på sult og fedtforbrænding.

Resultatet er et af Nordens mest populære kosttilskud, der hver dag hjælper tusinder af mennesker med at holde deres drømmevægt.

Om os

På få år er Vitamail vokset til at blive en af ​​Nordens førende aktører inden for naturlige lægemidler, sundhed og kosttilskud. Vi udvikler vores egne unikke kosttilskud, der er skræddersyet til det nordiske liv og klima, baseret på erfaring, forskning og råvarer af højeste kvalitet.

Derfor har vi nu over 250.000 kunder i Norge, Sverige og Finland.

Sådan udvikler vi vores produkter:

Kvalitet, innovation og sikkerhed!

  • Baseret på forskning: Vi kombinerer naturlige råvarer med egenskaber der har vist resultater i en bred vifte af forskningsundersøgelser og sammensat dem på innovative måder. Forskning er grundlaget for alt, hvad vi gør.
  • Råvarer af højeste kvalitet: Kun naturlige råvarer fra de reneste kilder. Vi stiller høje krav og på friskhed og bæredygtig produktion. Alle råvarer er udstyret med et analysecertifikat, som kontrolleres efterfølgende.
  • Sikker og naturlig produktion: Alle kosttilskud produceres i henhold til retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA), Mattilsynet (den norske fødevaresikkerhedsautoritet) og Good Manufacturing Practice (GMP).
  • Ekstra kvalitetssikring: Alle færdige varer sendes til Eurofins (en af ​​verdens førende analysevirksomheder) for yderligere kvalitetskontrol.

Sundhed direkte i din postkasse

Friskheden er afgørende, når det kommer til kosttilskud og deres effekt. For at sikre kvaliteten og friskheden af ​​vores produkter sendes de derfor direkte til dit hjem. De står aldrig på en butikshylde og mister kraften.

Med jævne mellemrum får du en ny forsyning med friske kosttilskud direkte hjem – du løber aldrig tør og behøver aldrig bestille.

Vores mål er altid at levere førsteklasses kundeservice. Det kan være grunden til, at Vitamail har vundet den norske kundeservicepris “Best i test” fire gange – senest i kategorien E-handel i 2020.

Vil du foretage ændringer i dit abonnement?

du kan nemt foretage ændringer i abonnementer og se fakturaer på kundeportalen.

Log ind

Andre spørgsmål?

Spekulerer du på noget andet? Spørgsmål om produkter? Ris og ros?

Send besked på Facebook

Telefon & Email

Telefon: 
89 87 88 12 (man–fre 10–16)
Email: 
kundeservice@vitamail.dk