Nu orker Susann endelig at træne

Susann havde følt sig træt i lang tid. Energidepoterne var tomme. Men efter at have opdaget Metaburn har hun nu fået sundere kostvaner, mindre trang til slik – og fået lysten til at træne tilbage.

I sin hverdag som sygeplejerske er Susann fuldt fokuseret på at hjælpe andre, hvilket ofte betyder en masse hårdt arbejde og sparsomt med hvile.

Hendes konstante følelse af udmattelse førte til dårligere spisevaner, stærkere sukkertrang og mindre lyst og energi til at motionere.

“Dagene føltes tunge både mentalt og fysisk. Jeg plejer at træne omkring tre gange om ugen, men min krop var helt udmattet,” fortæller Susann.

En tiltrængt genopfyldning

Efter at have læst mere om, hvordan kroppens niveauer af vitaminer og næringsstoffer påvirker vores humør og energi, fandt hun Metaburn online og besluttede sig for at prøve det.

“Tidligere har jeg været skeptisk over for kosttilskud. Men efter at have spist kasplerne fra Metaburn i næsten et halvt år, kan jeg bestemt sige, at de hjælper mig,” siger Susann.

Hun mener, at mindre sukkertrang og øget forbrænding har gjort det nemmere at leve sundt. Hun spiser mere nærende mad og får mere ud af hver træning.

Nu nyder Susann at træne igen. Det er dejligt!

Mere udholdende nu

“Efter bare tre måneder mærkede jeg en fornyet energi. Når man kan håndtere sukkertrangen, er det nemmere at få noget ordentlig mad indenbords – og det påvirker jo, hvordan man har det.”

“Den her følelse er ikke noget, jeg har mærket ret ofte før. Tidligere så jeg egentlig bare på mig selv som et menneske, der var “træt” af natur. Men nu kan jeg klare meget mere takket være Metaburn.”

Kosttilskud for vægtkontrol

Metaburn er blevet et bedstsælgende kosttilskud til vægtkontrol, blandt andet fordi det indeholder krom, som bidrager til at opretholde et normalt blodsukkerniveau. Men Metaburn forsyner også kroppen med 350 mg camellia sinesis, som bidrager til vægtkontrol, forbrænding og til at reducere appetitten, samt 50 mg chili og 200 mg wakame-ekstrakt. Wakame kan bidrage til at påvirke fedtstofskiftet og reducere appetitten. Metaburn indeholder også en række B-vitaminer, som bl.a. hjælper til at reducere træthed og udmattelse.

Et stabilt blodsukker kan gøre det lettere at kontrollere sukkertrangen og mindske appetitten. Bestil nu og mærk selv effekten.

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

HVAD SKER DER, NÅR DU BESTILLER?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).