HVAD ER KALORIER EGENTLIGT?

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt haft et ønske om at tabe et par kilo. Nye superkostvaner lanceres konstant for at få dig i den bedste form i dit liv, og markedet er oversvømmet med kosttilskud, der har forskellige virkninger på stofskiftet.

Den største udfordring af dem alle er derfor at udpege de metoder og produkter, der rent faktisk fungerer, hvilket kan være lettere sagt end gjort.

I teorien er det på den anden side en relativt let opgave at tabe sig – det handler om at forbrænde flere kalorier, end du spiser.

Læs også: GLEM MYTEN OM AT HURTIG FORBRÆNDING KUN SKYLDES GENER

FRA MAD OG DRIkke TIL ENERGI OG VARME

Ønsker du å gå ned i vekt er det viktig å lese ernæringsetiketter.

Gennem kostvaner og ekspertrådgivning har vi lært at tælle de kalorier, vi får i os, men kun få af os har en god forståelse af, hvordan kroppens stofskifte fungerer.

For hvad er egentlig kalorier?

Kalorier (cal) er en måleenhed for energi, og enkelt forklaret svarer en kalorie til den mængde varme, der er nødvendig for at opvarme et gram vand en grad – fra 14,5 ° C til 15,5 ° C.

I den menneskelige krop finder en række kontinuerlige processer sted, der omdanner al den mad og drikke, vi får, til energi.

Disse processer forbrænder kalorier i form af fedt, kulhydrater, protein og alkohol for at opretholde kroppens funktioner – fra hjerterytme og vejrtrækning til vækst og reparation af beskadigede celler.

Slutproduktet af det meste af denne energiproduktion er varme. Fordi kalorier er for lille til at måle kroppens stofskifte, bruges måleenheden kilokalorier (kcal) i stedet for energiindholdet i mad og drikke.

STØRRE MUSKLER = HØJERE BRÆNDING

Kroppen forbrænder en vis mængde kalorier hver eneste dag, bare for at opretholde vores kropsfunktioner. For en gennemsnitlig kvinde svarer dette til ca. 1350 kcal om dagen, mens en gennemsnitlig mand har et dagligt hvilemetabolisme på ca. 1650 kcal.

Når vi er i fysisk aktivitet, bruger musklerne mere energi til at producere kraft og udsender derfor mere varme. Jo mere muskelmasse du har, jo flere kalorier forbrænder du – både når du træner og når du hviler.

Muskelmasse er derfor, ud over diæt, en af ​​de vigtigste faktorer, når det kommer til stofskifte. Fordi mænd generelt har en større muskelmasse end kvinder, forbrænder de naturligvis også flere kalorier.

MetaBurn

MetaBurn indeholder en afbalanceret kombination af grøn teekstrakt, wakameekstrakt, chiliekstrakt, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, folinsyre, vitamin B12, biotin og det essentielle mineralchrom.

Krom kan hjælpe med at opretholde normale blodsukkerniveauer og normal metabolisme af makronæringsstoffer (fedt, kulhydrater og protein). Camellia sinesis, som kan hjælpe med vægtkontrol og reducere appetitten. Wakame kan hjælpe til med at påvirke fedtstofskiftet og kan hjælpe til med at reducere appetitten. Vitamin B6 bidrager til det normale stofskifte af protein og glykogen, og vitamin B3 bidrager til det normale energimetabolisme i kroppen.

Prøv MetaBurn gratis

60 dage – kun 79 kr i porto

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.