Hvad er kalorier egentlig?

Når du ønsker at tabe dig, handler det om at forbrænde flere kalorier, end du spiser. Men hvad er kalorier egentlig? Og hvad skal du vide om dem, hvis du ønsker at gå ned i vægt?

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt haft et ønske om at tabe et par kilo. Nye superkostvaner lanceres konstant for at få dig i den bedste form i dit liv, og markedet er oversvømmet med kosttilskud, der har forskellige virkninger på stofskiftet.

Den største udfordring af dem alle er derfor at udpege de metoder og produkter, der rent faktisk fungerer, hvilket kan være lettere sagt end gjort.

I teorien er det på den anden side en relativt let opgave at tabe sig – det handler om at forbrænde flere kalorier, end du spiser.

FRA MAD OG DRIkke TIL ENERGI OG VARME

Gennem kostvaner og ekspertrådgivning har vi lært at tælle de kalorier, vi får i os, men kun få af os har en god forståelse af, hvordan kroppens stofskifte fungerer.

For hvad er kalorier egentlig?

Kalorier (cal) er en måleenhed for energi, og enkelt forklaret svarer en kalorie til den mængde varme, der er nødvendig for at opvarme et gram vand en grad – fra 14,5 ° C til 15,5 ° C.

I den menneskelige krop finder en række kontinuerlige processer sted, der omdanner al den mad og drikke, vi får, til energi.

Hvad er kalorier? Indholdsdeklaration.
Læs indholdsdeklarationerne for at se indholdet af mættet fedt, kalorier med videre.

Prøv kalorieberegneren her for at se, hvor mange kalorier du skal have om dagen!

Disse processer forbrænder kalorier i form af fedt, kulhydrater, protein og alkohol for at opretholde kroppens funktioner – fra hjerterytme og vejrtrækning til vækst og reparation af beskadigede celler.

Slutproduktet af det meste af denne energiproduktion er varme. Fordi kalorier er for lille en enhed til at måle kroppens forbrænding i, bruges måleenheden kilokalorier (kcal) i stedet for om energiindholdet i mad og drikke.

STØRRE MUSKLER = HØJERE BRÆNDING

Kroppen forbrænder en vis mængde kalorier hver eneste dag, bare for at opretholde vores kropsfunktioner. For en gennemsnitlig kvinde svarer dette til ca. 1350 kcal om dagen, mens en gennemsnitlig mand har et dagligt hvilemetabolisme på ca. 1650 kcal.

Når vi er i fysisk aktivitet, bruger musklerne mere energi til at producere kraft og udsender derfor mere varme. Jo mere muskelmasse du har, jo flere kalorier forbrænder du – både når du træner og når du hviler.

Muskelmasse er derfor, ud over kosten, en af ​​de vigtigste faktorer, når det kommer til din forbrænding. Fordi mænd generelt har en større muskelmasse end kvinder, forbrænder de naturligvis også flere kalorier.

Læs også: Hvor mange kalorier forbrænder man ved at gå?

MetaBurn

Metaburn er et populært kosttilskud til dig, der ønsker at få kontrol over vægten.

Metaburn indeholder en afbalanceret kombination af grøn teekstrakt, wakameekstrakt, chiliekstrakt, vitamin B3, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, folinsyre, vitamin B12, biotin og det essentielle mineral krom.

Krom kan hjælpe med at opretholde normale blodsukkerniveauer og normal metabolisme af makronæringsstoffer (fedt, kulhydrater og protein). Camellia sinesis kan hjælpe med vægtkontrol og med at reducere appetitten. Wakame kan hjælpe til med at påvirke fedtstofskiftet og kan hjælpe til med at reducere appetitten. Vitamin B6 bidrager til det normale stofskifte af protein og glykogen, og vitamin B3 bidrager til det normale energimetabolisme i kroppen.

Prøv effekten på egen krop ved at udfylde formularen nedenfor!

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

HVAD SKER DER, NÅR DU BESTILLER?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).