“Sukkertrangen er væk, og selvtilliden i top”

Per (68) er for nylig gået på pension, og den forandring fik ham til at spise flere søde sager. Men efter bare et par måneder med Metaburn har han fået bugt med sukkertrangen – og kroppen føles lettere!

“Jeg plejede at cykle lange cykelture om morgenen og leve sundt. Men da jeg gik på pension for omkring et år siden, begyndte jeg at spise meget mere chokolade, og det fik min sukkertrang til at vokse,” fortæller Per.

Den stærke lyst til søde sager gjorde det svært for Per at spise nærende og varieret.

Han tog på i vægt og fik mindre energi.

Ikke længere så sliksyg

Per fik øje på Metaburn online og besluttede, at det var et forsøg værd.

“Nu har jeg taget Metaburn i cirka seks måneder, og jeg begyndte at mærke effekten allerede efter et par måneder. Min søde tand er væk, og jeg føler ikke længere samme lyst til slik og læskedrikke.”

Efterhånden som den søde tand forsvandt og forbrændingen steg, blev det nemmere for Per at ændre sine spisevaner og reducere sit indtag af både chokolade og alkohol.

“Jeg kan stadig nyde lidt slik eller et glas vin en gang i mellem. Det skal man unde sig selv. Men nu er det mig, der har kontrollen og bestemmer, hvornår det skal ske – ikke min sukkertrang!”

Større selvtillid

“Metaburn har gjort, at jeg føler mig meget lettere. Jeg har fået bedre selvtillid, hvilket også har gjort mit sexliv bedre,” fortæller Per.

De positive forandringer i både krop og sind gør, at Per anbefaler Metaburn til alle, der ønsker en bedre forbrænding og mindre sukkertrang.

“Jeg er meget tilfreds og vil fortsætte med at tage Metaburn. Det er bestemt værd at teste det af!”

Kosttilskud til vægtkontrol

Metaburn er et bedstsælgende kosttilskud til vægtkontrol, bl.a. fordi det indeholder krom – som hjælper med at opretholde normale blodsukkerniveauer. Et stabilt blodsukkerniveau kan gøre det nemmere at kontrollere både sukkertrangen og vægten.

Metaburn forsyner også kroppen med 350 mg camellia sinesis, som er med til at øge forbrændingen og mindske appetitten, samt 50 mg chili og 200 mg wakame-ekstrakt. Wakame bidrager til vægtkontrol og fedtstofskiftet samt kan mindske appetitten.

(Metaburn hjælper IKKE til at mindske lysten til at drikke alkohol.)

Vil du også mærke effekten? Bestil Metaburn nu!

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

HVAD SKER DER, NÅR DU BESTILLER?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).