Derfor bør du tabe dig nu, hvor det er varmt

Sommeren er faktisk det bedste tidspunkt til at tabe sig. Her er 5 grunde til, at det er nemmere at tabe sig om sommeren end om vinteren.

Ifølge undersøgelser fra University of Massachusetts Medical School og University of Georgia spiser vi færre kalorier om sommeren sammenlignet med efterår og vinter.

Så meget som 200 færre kalorier per dag.

Hvis du planlægger at tabe dig, er det derfor smart at gøre det netop nu. Det er simpelthen meget nemmere end at tabe sig om vinteren.

Hvorfor er det lettere at tabe sig netop nu?

Der er mange grunde til, at du bør lægge dit slankeprojekt i sommermånederne.

På grund af sommervarmen skal din krop arbejde ekstra hårdt for at holde sig afkølet. Dit stofskifte øges, og det gør at maden lettere bliver fordøjet. Svedkirtlerne er også mere aktive om sommeren.

Om sommeren har vi ofte et lysere sind, deltager i flere aktiviteter, spiser mere frisk mad og er mindre tilbøjelige til at trøstespise (som vi nemt gør om vinteren).

Her er 5 gode grunde til, at du skal tabe dig netop nu: 

1. Varmt vejr påvirker sultfølelsen

Flere undersøgelser viser, at appetitten falder, når vejret er varmt, primært fordi kroppen forsøger at holde sig kølig. Varmen gør, at kroppen skal arbejde hårdere. Det reducerer appetitten.

En undersøgelse fra 2013 viste, at deltagere, der spiste i varme omgivelser (30 grader) efter at have trænet, spiste mindre end dem, der spiste i køligere omgivelser (10 grader).

Varmt vejr påvirker altså din appetit og gør dig mindre sulten – selv efter du har lagt en hård træning bag dig.

Alt dette er gode nyheder for dem af os, der har tendens til at spise mere, end vi behøver.

Glade venner der spiser sommermiddag
Undersøgelser tyder på, at vi spiser mindre, når det er varmt.

2. Frugtdisken bugner af årstidens varer

I perioden maj til oktober kommer de danske sæsonvarer som perler på en snor, og lige nu er der masser af friske grøntsager og frugt på hylderne.

Disse frugter og grøntsager er i højsæson lige nu:

Juni: Agurk, ærter, tomater, asparges, bladbeder, radiser, læg, blomkål, broccoli, gulerødder, jordbær, kartofler, kinakål, persille, salat, spidskål, spinat.

Juli: Agurk, ærter, kirsebær, blomkål, broccoli, bær, gulerødder, hindbær, jordbær, jordskokker, kartofler, kinakål, løg, persille, rabarber, radiser, salat, spidskål, squash, agurk, bladbeder, tomater.

3. Hvad med at grille sundt

At grille er mere end burgere og pølser. Tænd grillen og læg et kyllingebryst eller andet magert kød på. Det fine ved grillen er, at fedtet drypper af, og grillen giver måltidet ekstra god smag.

Læg en god portion grøntsager på grillen og voilà – så kan du nyde en skøn og sund middag! Lækre grøntsager til grillen er fx. hele majskolber, tomater skåret i halve, små nye gulerødder, squash og champignon.

4. Sjove udendørsaktiviteter

Vi plejer at være meget mere ude i sommermånederne. Det gør det nemmere at forbrænde overflødige kalorier.

Det er varmt og dejligt udenfor, så hvorfor ikke finde din cykel frem, tage til havet og svømme en tur eller gå en længere tur? Alt tæller med, også at slå græsset, luge i haven eller vaske bilen.

5. Du drikker mere vand

Det er naturligt, at vi drikker mere vand om sommeren. Gør det til en vane at drikke vand før måltider, så bliver du hurtigere mæt. Hav en kande vand stående på bordet og fyld ofte vandglasset op.

Det anbefales at drikke 1,5 til 2 liter vand om dagen hele året. Men når det er varmt, bør du drikke mere.

Få kontrol over vægten med camellia sinesis

Et kosttilskud som MetaBurn indeholder ingredienser, der kan hjælpe dig med at mindske din appetit denne sommer.

MetaBurn indeholder bl.a. 350 mg camellia sinesis, en type grøn te, der kan hjælpe med vægtkontrol, stofskifte og mindre appetit.

Derudover indeholder MetaBurn 50 mg chili og 200 mg wakame-ekstrakt. Wakame kan hjælpe med at påvirke fedtstofskiftet og reducere appetitten. Derudover bidrager vitamin B3, B6 og B9 til en normal energiomsætning. Krom bidrager til at opretholde et normalt blodsukkerniveau, hvilket kan have en effekt på sukkertrangen.

MetaBurn er Nordens mest populære kosttilskud til at tabe sig.

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

HVAD SKER DER, NÅR DU BESTILLER?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

Kilder: