Tilbagefald i slanke-projektet? Sådan lykkes du

Seks ud af ti skandinaviere går i gang med at tabe sig fra tid til anden, og de fleste ender med at fejle. Men vidste du at nøglen til livsstilsændring er at acceptere og tackle de uforudsete udfordringer? 

Det er nemlig gennem mental forberedelse på modstand og nederlag vi finder løsningen på en sund, langvarig og mere robust livsstilsændring. Mindre risiko for tilbagefald.

Sund livsstil handler jo ikke om at du kun skal spise gulerødder og persille, og løbe flere km om dagen. Livet handler også om et glad vin i ny og næ, et stykke kage eller en hel lørdag på sofaen.

Vi er alle mennesker, trods alt. 

Men når vi har givet efter for fristelserne kommer den dårlig samvittighed. Følelsen af at have tabt. Igen.

Og det er her mange mennesker ender med at give op på hele slanke-projektet. De går tilbage til gamle vaner og tænker “Ja, ja, det kan også være lige meget. Det bliver nok alligevel ikke bedre”. 

Læs også: 8 årsager til at diæten fejler

Men vær lidt realistisk

Forventer du at skulle leve uden chokolade resten af livet? Eller droppe alt alkohol? Har du egentlig lyst til at træne hver eneste dag resten af dit liv – fordi du vil beholde den slanke, veltrænede krop, når du først har formået at nå dit længe ventede slankemål?

Vil du leve et liv, hvor du altid skal tælle kalorier?

Når vi fejler og finder os selv med hånden dybt i slikskålen, kan følelsen af ​​ikke at mestre en sund livsstil være overvældende. Alt andet, som vi har formået at lykkes med, er glemt. Vi tænker kun på tilbagefaldet.

Men hvis du i stedet koncentrerer dig på alt, hvad der rent faktisk har været positivt indtil nu, har du en unik mulighed for hurtigere at komme tilbage på sporet med din langsigtede plan!

Du er nødt til at give plads i livet til det, der ikke er perfekt.

Slanking tilbakefall

Du skal samle på erfaringer

Når du får et tilbagefald eller mislykkes med noget, du har sat dig som mål, får du faktisk en værdifuld erfaring: Du kan lave en mental database over fuck-ups og fejltrin, og tænke på, hvordan du alligevel formåede at komme videre. 

I stedet for at tænke at: “Det gik heller ikke denne gang” kan du gøre nederlaget til: “Det her har jeg prøvet før, og jeg ved, hvordan jeg skal håndtere det”. Det er ikke verdens ende, men en naturlig proces på vej mod målet.

For du må forvente, at der kommer modgang. Altid. Og nu ved du også, hvordan du hurtigt kommer tilbage på hesten igen. Det hele sidder mellem ørerne.

Du er nødt til at tænke over, hvordan du vil leve i det lange løb. Ingen ønsker at leve et liv som en munk, befriet for alle verdens glæder, låst i en tynd og streng krop?

Vær ikke for streng mod dig selv! Stil ikke for hårde krav, som du er dømt til at tabe.

Læs også: Mange har gode MetaBurn-erfaringer

Et klap på skulderen. Ikke i ansigtet

Når du foretager en masse ændringer i din livsstil, er det nødvendigt at lægge en stor indsats og planlægning i implementeringen. Og her har dårlig samvittighed, anger, skam eller tanker om, at “jeg ikke kan klare det” overhovedet ikke noget sted.

Disse tanker ødelægger den styrke, du har brug for, til at gennemføre planen. De er ikke konstruktive eller nyttige tanker. Eller nødvendige.

Tag et skridt ad gangen, giv dig selv anerkendelse for, hvad du gør godt! Tænk langt frem. Accepter fejltrinene i dag, og vid, at i morgen skal du nok komme tilbage til de positive ændringer, du ved, er gode for dig og din krop.

At være forberedt på fejl og tilbageslag hjælper dig med at undgå fuldstændig sammenbrud og modløshed.

Læs også: Hvordan man kan tabe sig uden at træne

hvorNår løber du ind i problemer?

Det er en god idé at lave en mental køreplan over, hvilke situationer der er udfordrende for dig. Hvilke situationer sker det i? Så ved du, hvordan du kan tage kontrol over de udfordrende situationer og vide, hvordan du løser dem.

Det giver dig en øget følelse af kontrol og positiv forstærkning.

For eksempel, hvis du er opmærksom på, at middag med dine venner altid ender med for meget på din tallerken, 12 øl, snaps og karamelbudding til dessert, er det bedst at lave en plan for festen.

Hvor vigtigt er disse øl i forhold til desserten? Hvor mange portioner til middagen er ok?

Men som vi har talt om: Vær ikke for hård mod dig selv. Du skal også leve et godt liv.

Og hvad så når skaden er sket?

Vi er alle forskellige med forskellige vaner og tolerancer for hvad der er en udfordrende situation. Derfor skal du selv være opmærksom på dine risikosituationer, for at kunne håndtere dem konstruktivt.

Så når planen er lagt for risikosituationer, er det næste trin at arbejde på at begrænse skaderne. Hvordan reduceres konsekvenserne? Det bedste er altid at undgå dem. Men et andet godt værktøj er at prøve at gøre noget helt andet, når situationen først opstår igen.

Men vigtigst af alt: Vaner tager tid at ændre. Især de vaner, vi har brug for, for at få en slankere krop. Bliv ikke ked af eller overrasket, hvis tingene ikke altid går som planlagt.

Brug i stedet fejlen af ​​noget nyttigt og positivt. Juster kursen lidt, og tænk lidt over, om dine krav måske skal sænkes.

Se altid fremad og tænk på det lange løb.
Du er bare et menneske, ligesom alle andre.

Nogle gange har vi også brug for lidt ekstra hjælp. Metaburn gør det lettere for kroppen at forbrænde fedt og bremser sult og trangen til slik. Metaburn indeholder blandt andet grøn te, der kan bidrage til stofskiftet (forbrænding), som igen hjælper med vægtkontrol, og wakameekstrakt, som kan hjælpe med at mindske appetitten. Du kan faktisk prøve det nu:

Metaburn form #1

Prøv Metaburn i 60 dage

50% rabat – kun kr 174,-

Du bliver videresendt til en ordreformular udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.

Hvad sker der, når du bestiller?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).

HVAD SKER DER, NÅR DU BESTILLER?

I dag

Bestil nemt og prøv i 60 dage til halv pris.

5-7 dage

Hurtig levering. Fri fragt. Diskret forsendelse.

30 dage

Giv besked inden for 30 dage, hvis du ikke ønsker en ny forsendelse.

60 dage

Du modtager en ny forsendelse med 4 måneders forbrug til 174,- pr. måned (i alt 696,-).