Wakame: Slank med tang?

Wakame er det japanske navn for en type spiselige brune alger, også kaldet tang. Den indeholder næsten ingen kalorier og er samtidig fuld af sunde næringsstoffer. Disse brune planter fra havet kan også hjælpe dig med at opretholde vægten.

Oprindeligt er dette en tang, der er blevet dyrket i Japan og Korea i århundreder. Det har en unik smag og struktur og klarer sig godt i supper og salater.

Det videnskabelige navn wakame er undaria pinnatifida, og der er gjort flere interessante fund på tang i forbindelse med vægtkontrol.

ET Hav aF næring

En gennemgang af Marine Drugs henviser for eksempel til det høje indhold af proteiner, kulhydrater, fibre, mineraler og flerumættede fedtsyrer, som du finder i tang.

En anden undersøgelse i Journal of Applied Phycology henviser til opdagelsen af ​​et antal nyttige næringsstoffer:

  • Vitamin C
  • Vitamin B
  • Vitamin A
  • Vitamin E
  • Jern
  • Jod

Undersøgelser viser, at ekstrakt fra wakame kan:

  • Hjælp med vægtkontrol
  • Bidrage til fedtstofskiftet, hvilket igen hjælper med vægtkontrol
  • Og ud over det kan reducere appetitten

For at opnå denne effekt skal du spise mindst 15 mg wakame.

De mange gode egenskaber ved wakame har gjort det til en populær ingrediens i mange kosttilskud. Måske den nemmeste måde at få tang på.

MetaBurn er for eksempel et kosttilskud, der indeholder så meget som 200 mg wakame-ekstrakt.

Tang i maVen 

Det er især fiberen i tang, der gør det så gavnligt at holde vægten væk. Ca. 23-64 procent af tangens tørvægt består af fiber. Fiber giver en god følelse af mæthed, hvilket er en fordel, når du vil tabe dig. Det er også lavt i kalorier.

Tangen hjælper med at reducere appetitten og kan således forhindre overspisning.

Ikke mindst spiller bakterier i tarmen en vigtig rolle i nedbrydningen af ​​mad og for, at fordøjelsen forløber normalt. Alger med deres høje fiberniveau har vist sig at være ideelle til tarmen.

Ved at tilføje wakame til din diæt giver du også din krop masser af præbiotisk fiber, hvilket er vigtigt for generel tarmsundhed og for at undgå for eksempel forstoppelse.

Wakame i MetaBurn

MetaBurn er et kosttilskud, der ud over 200 mg wakame-ekstrakt også indeholder 350 mg camellia sinesis. Ligesom wakame kan det også hjælpe med vægtkontrol, stofskifte og reducere appetitten ud over 50 mg chili. Vitaminer B3, B6 og B9 bidrager til normal energimetabolisme.

Med MetaBurn i din krop vil du bemærke, at det bliver lettere at spise mindre og sværere at tage på i vægt.

Prøv MetaBurn gratis

60 dage – kun 79 kr i porto

Indtast dit telefonnummer

Du vil blive sendt videre til en ordreformular, udfyldt med oplysninger knyttet til dit telefonnummer. Her kan du læse mere om abonnement og vilkår, før du bestiller. Du bestiller ikke noget endnu.